1405/7/4 | دسته بندی :
جامعه شناسی رسانه
در زندگی پلتفرمی، دکمه یا دستور دیجیتال «حذف برای همه»، نوید بازگشت به گذشته را میدهد. این گزینه، فقط یک پیام را حذف نمیکند، بلکه رابطه انسان با کنش پیشینی خویش را تغییر میدهد. پیش از این اگر پیامی ارسال میشد، کنش انسانی تمام شده و نتیجه در رابطه باقی مانده بود. حالا میان فرستادن و ماندن پیام، مرحلهای که میتوانیم به کنش خود بازگردیم اضافه شده است
...................................................................